FRIDAY 10.1.2020 | AMSTERDAM, NETHERLANDS

Full Moon Cacao Ceremony

_DSC0722

Tijd & Locatie:

Vrijdag 10 Januari 2020 van 19h tot 21.30h

Waar? Da Costakade 28-3, Amsterdam

Prijs: 20 euro

 

Full Moon Cacao Ceremony

Wist jij dat de maan ook wel wordt gezien als geheime energiebron voor ons vrouwen?  Elke maanfase heeft zijn eigen specifieke kracht. Zo staat de nieuwe maan symbool voor een nieuw begin en zorgt de volle maan voor een explosie aan energie en vruchtbaarheid.

Men beweerd dat het natuurlijke ritme van de vrouw in de oudheid zelfs helemaal in lijn was met de stand van de maan. Onder de nieuwe maan menstrueerde de vrouwen en tijdens de volle maan evolueerde ze.

10 januari is het de eerste volle maan van ons nieuwe decennium en die gaan we samen goed benutten.

De energie van de volle maan is het best te benutten wanneer je in een rustige en ontspannen toestand bent. Daarom zal Petra je begeleiden met een ademhaling oefening waarmee we onszelf kunnen ontspannen en onze energiestromen kunnen reinigen.

Alle emoties die je voelt worden door de volle maan versterkt. Daarom zullen we de energie van de volle maan gebruiken om samen onze krachten te bundelen en onze positieve intenties voor het nieuwe decennium 2020 te zetten. Door middel van een cacao ceremonie en de mooie gesprekken die we samen zullen hebben bundelen we onze onze vrouwelijke energie en de energie van de volle maan om los te laten wat we niet meer nodig hebben en intenties te zetten om onze dromen en doelen voor het nieuwe decennium kracht te geven.

We hebben een beperkt aantal tickets.

We kijken naar je uit!

Petra & Lot